Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Molim vas ispricajte mi pricu o Mambu


Member

Status: Offline
Posts: 9
Date:
Molim vas ispricajte mi pricu o Mambu


Evo ovako, ja sam se zaljubila u tog ljepotana, ali ga nazalost ne mogu sama udomiti pa ga reklamiram medu prijateljima i svi me pitaju koja je njegova prica pa vas molim da mi ispricate da znam prenjieti dalje. Puno hvala! heart.gifbiggrin

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 170
Date:

Dobrodošla, Lalita Lalita! Drago mi je da si se pridružila našem forumu.
Ovdje će ti se javiti Lena, jer je Mambo kod nje na privremenom čuvanju, samo imaj strpljenja, jer nije svaki dan na forumu.

Ili će netko od volontera na Veterinarskom fakultetu znati ispričati Mambovu priču...

A ovo je Mambo:

mambo11ym5.jpg

mambo31pt7.jpg

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 291
Date:

Ja sam vrlo malo na Forumu, ali vidim da ti nitko nije napisao priču o našem Mambu, moram ja. Dakle, pronađen je na autocesti kod Popovca pregažen iodbačen u jarak. Javili su na to iz Hrvatskih autocesta, po njega su otišli djelatnici VHS-a, dovezli ga na veterinu, obavljen je RTG i konstatirani višestruki prelomi zdjelice i noge. Sve je to uspješno sanirano i uz svakodnevnu njegu u stacionaru kirurgije pas se oporavio.
U međuvremenu ustanovili smo da je pas friško kastriran  ali imao je i čip. Pronašli smo vlasnika (pas je bio udomljen preko jedne Udruge), ali vlasnik nije imao mogućnost platiti operaciju, što je inače dužnost mu učiniti. Obzirom da je vlasnik često dolazio viđati psa i činilo nam se da mu je stalo do njega, vratili smo ga u tu obitelj, da bi nakon nekog vremena kad je pas došao na kontrolu, vidjeli da mu noga stoji posve na koso. RTG snimka je pokazala opet lom i morao je ponovno na operaciju. Saznali smo da ga je njihovo djete jahalo i  to nam je bila točka na i.
Od tada je Mambo naša briga, a za njega se najviše vezala Lena koja ga je uzela k sebi doma, svakodnevno išla s njim na fizikalnu terapiju i još uvijek je na njezinoj brizi, oporavljen, zdrav, veseo i čeka novi dom.
Samo radi orijentacije Mambo košta cca 10.000,00 kuna - pa je logično da mu tražimo naj,naj bolje ljude...

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard