Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Zubni kamenac i upala desni


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 50
Date:
Zubni kamenac i upala desni


udomila sam krasnog macana. Prije tjedan dana prestao je jesti, igrati se. Zahvaljujući Noinoj arci, teti zubarici-veterinarki, predsjednici udruge i susretljivim, dragim i suosjećajnim volonterkama moj macan je uspješno uspavan i odstranjen mu je kamenac. Uz antibiotike nestala je i upala desni.
aww
brushteeth.gif
aww
Zapravo želim kazati koliko je važno što maca jede. Imam starijeg mačka, 8godina, oduvijek se pravilno hranio i povremeno dobija kekse koji su dosta tvrdi ali i ukusni a usput čiste zube. Do sada nije imao problema sa  zubima. Moje prijateljice koje imaju starije mace /koliko starije ne mogu reći jer nisam veterinarka/ oko 6-7godina, uredno su mace odvele na pregled zbog zubića. To je vrlo važno i ako imate micicu malko stariju vodite brigu o zubićima. I o tome što jede hungry.gif.
Maci bude jako jaaako badcry ako ima upalu desni ili bilo kakve druge probleme vezane za usnu šupljinu...

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 16
Date:

Prati zubeeeeee!!!!! Da čak macama i psima. To je važno, a nije skupo. Jednom tjedno sa posebnom pastom za zube i četkicom. Na to treba psa/mačku privikavati još od najmanje dobi. OBAVEZNO psu/mački oprati zube nakon povraćanja.

-- Edited by Lotte at 14:02, 2008-02-24

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard